Онлайн плащане

Дървена дограма

Дървена дограма със стъклопакет

ПРОФИЛ ЕВРОСТАНДАРТ IV 68

Трислойната дървена дограма се изработва с профили по евростандарт IV 68,изработени от борова,смърчова,дъбова и букова дървесина с дебелина на профила 68 мм. За изработването на профилите се използва висококачествена дървесина,грижливо изсушена в нашите компютърно управлявани сушилни.
Покриването на прозорците става на три стъпки с грундиране,междинно покритие и покривен лак. Прилагат се грундове и лакове на водна основа,с голямо цветово разнообразие.
За предпазване на дограмата от външни условия дървото се третира с импрегнация и лакиране с микропорести покрития. Тази обработка предпазва дървесината от атмосферни влияния и вредни ултравиолетови лъчения.
Трислойната дървена дограма се предлага със широка гама стъклопакети с различни цветове,рисунъци,форми и размери,както и стъклопакет с нискоемисионно К стъкло.
Обковът на водещия немски производител G-U гарантира надежност и стабилност на трислойната дървена дограма,независимо от типа отваряне (едноплоскостно или двуплоскостно) или размера на крилата.

СТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ
на прозорци и балконски врати

Предложените стандартни размери са подходящи за архитекти и проектанти на жилищни и административни сгради. Предлагаме врати и прозорци по индивидуални размери и може да изработи нестандартна като размери и форми дървена дограма.


Декоративни стъкла

Crepi

 

 

 

Chinchila

 

 

 

 

Car

 

 

 

 

Farao MatЦветове на дърво

 

 

SX104 –1910

 


 

SX17002 –307


 


SX104 –5011

 SX17002 –3361