Онлайн плащане

Kömmerling

EuroFutur Elegance 70mm

Профилна система на Kömmerling с много приятен външен вид и елегантен дизайн,която Ви дава най-разнообразни възможности на приложение в областта на реновирането на стари сгради и новото строителство. Отличава се с елегантен,заоблен дизайн,който прави възможно осъществяването на всички индивидуални идеи и допринася за привлекателия външен вид на фасадите,независимо дали е ново строителство или адаптиране. PVC дограма направена с профил EuroFutur Elegance на Kömmerling,благодарение на техническите си параметри Ви осигурява оптимална шумо и топло изолация,както и максимална сигурност.

Технически данни

Конструктивна ширина – 70 мм;Каса/крило 0501/0511
Koeфициент на топлопроводимост: Uf = 1,3 W/m2 К
Индекс на изолация от въздушен шум в зависимост от стъклопакета:до 34 dB

Тези характеристики позволяват достигането на стандартите на нискоенергийната къща дори и с обичайния нискоемисиен стъклопакет 4-16-4 на 24мм.

  • елегантен,заоблен дизайн на прозорците с тесен профил
  • стабилен напречен разрез на профила с изключителна статика за един по-дълъг живот на прозорците
  • чрез интегриране на новаторско сто­манено усилване с търговско защитена форма се постига 6 –камерна кон­струкция
  • лесни за подръжка,без боядисване
  • всички PVC профили се стабилизират с екологичните калций и цинк,вместо с олово

_____________________________________________________________________________________

 

EuroFutur MD Exklusiv

Системата с полуизместени равнини с дълбочина на вграждане от 80мм със своите забележителен дизайн и широка заоблена периферия отговаря напълно на модерното усещане за стил.
С голямата си дълбочина на вграждане от цели 80мм тя достига превъзходни топлоизолационни стойности от Uf = 1,1 W(m²K) и е изцяло в крак с тенденцията към високоефективно енергоспестяване.
Шумозащитата достига до тестовата стойност от RW,P =34 dB,със специални стъкла се достигат значително по-високи стойности.
Дебелина на стъклото до 39мм прави възможно поставянето на най-модерни топло- и шумозащитни стъкла.
Резултатите от тестовете за пригодност по отношение на въздухопропускливост (клас 4) и плътност при проливен дъжд (клас 9A) отговарят на най-високите изисквания.

Предвидена е алуминиева капачка за всички размери крила и каси като с това цветовото разнообразие става почти безкрайно.

__________________________________________________________________________________

 

KÖMMERLING 88 plus

KÖMMERLING 88 plus е нова профилна генерация с оптимална дълбочина на профила 88мм,с модерен дизайн и перфектни пропорции. Една високоефективна топлозащитна система със средно уплътнение и 6 камери. Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добра защита срещу проливен дъжд или силен напор на вятъра. Иновативното уплътнение във фалца има ефекта на допълнителна топлозащита. Дебелината на стъклопакета варира от 24 – 52мм.

Благодарение на по-добрата статика могат да се реализират и по-големи от досегашните прозоречни крила.

Дори в стандартно изпълнение новата система отговаря напълно на изискванията за нискоенергийна къща. Тя се изпълнява и във вариантите с алуминиева капачка,AluFusion и „пасивна къща“. Uf-стойностите се движат според решението в диапазона 1,0 до ≤0,8 W/(m²K).

Това позволява едновременно и голяма свобода на формите и разцветките при намиране на архитектурно решение,базирана на възможностите за фолиране в стандартни и дървесни декори или с алуминиева повърхност.

Интелигентната цялостна конструкция на новата система завишава в необичайна степен отчетените стойности по отношение на топло- и шумоизолацията,на сигурността и икономическата целесъобразност.

Системата е за пример и в екологично отношение:марката  KÖMMERLING е първият значим производител на прозоречни профили в световен мащаб,който наред с рециклираните материали,при производството си влага в „прясната“ смес изключително и само безоловно ПВЦ със „зелени“ стабилизатори на калциево-цинкова база.

______________________________________________________________________________

 

PremiDoor

PremiDoor,порталът от типа плъзгане с повдигане на KÖMMERLING Ви дава възможност за намиране на гъвкави и истински светли решения за щедрия преход към градината или терасата. Обитаемото пространство се отваря към градината,а терасата се превръща едва ли не във всекидневна.

PremiDoor на KÖMMERLING е истински продукт от премиум класа. Той подкупва със своята елегантна,очароваща линия,своя неподвластен на времето характер и техническите си характеристики:Най-добрите стойности по отношение на топло- и шумоизолация,стабилност и плътност са също така естествени както и сигурната работа при възможно най-висок комфорт на отваряне.

Различните варианти на изпълнение и неочакваните размери – с крила до  3,0м широчина и 2,5м височина – предлагат най-добри предпоставки за Вашето индивидуално архитектурно решение.

Приятно тихият и лек ход на плъзгащите елементи е друг ярък отличителен белег на PremiDoor,разработен на базата на актуалните 70-милиметрови профилни системи.

Разбира се,на лице е възможността за съчетаване с алуминиева капачка,с което цветовата гама става практически безгарнична.

С PremiDoor на KÖMMERLING дори неочаквани идеи се претворяват в живо строителство.

____________________________________________________________________________________

 

PremiLine –новата система плъзгане за още повече комфорт

Новата система за плъзгащи се врати и прозорци KÖMMERLING PremiLine е доразработка на системата за плъзгане на KÖMMERLING. Тя подкупва преди всичко със своя лек и спокоен ход. Благодарение на многобройните рафинирани технически решения възниква една дълготрайна,сигурна и преди всичко комфортна система плъзгане. Силата на PremiLine се разкрива в детайла. Плъзгащата система е пригодена специално към различни регионални нужди както и към специфични географски изисквания. Така например за пазара във Великобритания се появява системната възможност за интегриране на вътрешна пощенска кутия или носеща шина от безупречна високоблагородна стомана,която придава на системата подчертано плавен ход и допълнително оптическо очарование.

Друго предимство на PremiLine е усилената с алуминий средна част на крилото с разположена по цялата дължина дръжка.Тя подсилва в голяма степен стабилността,сигурността и плътността. Така вече могат да се реализират по-едроплощни плъзгащи елементи. Помислено е и за монтажа на подобни големи елементи. Така рамката може да се слепи,но е дадена и алтернативата за механична сглобка на самата строителна площадка. С това проблемите с тесните стълбища остават в миналото.

Въпреки многото иновативни решения системата плъзгане KÖMMERLING PremiLine е съвместима с всички 70-милиметрови прозоречни системи и кутии за интергиран монтаж на ролетни щори RolaPlus. Всичко на всичко това са само някои от цял пълен списък с предимства. Затова ние в KÖMMERLING сме убедени,че една такава обновена система е необходима на пазара и ще съпровожда нашите клиенти и партньори към едно по-комфортно бъдеще.

 

•  Възможно е реализирането на големи остъклени
площи под формата на плъзгащи се врати и прозорци
•  Остъклителни елементи с дебелина от 4мм до 28мм
•  Заводски интегрирани четкови
както и остъклителни РСЕ-уплътнения
•  Съвместима с всички стандартни 70-милиметрови
системи и кутии за интегриран монтаж RollaPlus
• Касата 6052 може да се слепи или да се
свърже механично. Така става възможен простият
единичен монтаж на врати и прозорци на място
(на строителната площадка).
•  Широка цветова гама
• Пригодност към различни регионални изискавания
• Лек и равен ход
•  Забележим дизайн чрез двойно скосени крилни профили