Онлайн плащане

Technowood

ВРАТИ ОТ МАСИВ

АЛБА –  МК ЕООД предлага масивни врати Technowood с табли и остъкляване по произволен растер,както и криволинейни и специални врати по индивидуален проект със стандартни и нестандартни размери. Вратите се изпълняват от иглолистна (борова,смърчова) или широколистна (дъбова,букова) дървесина. За всеки модел предлагаме и изпълнение от екзотична дървесина.

ЦВЕТОВЕ

Масивните врати на Technowood се предлагат в широка цветова гама и са обработени с лакове и байцове наводещи европейски производители,което гарантира дългата им експлоатация без влошаване на естетическите им характеристики.

ОСТЪКЛЯВАНЕ
Всички врати се предлагат с остъкляване в широка гама стъкла и стъклопакети в различни цветове,рисунъци,форми и размери. Вратите се изпълняват както със стандартно остъкляване (1/3,2/3,3/3),така и криволинейно остъкляване по индивидуален проект.

РАЗМЕРИ
Стандартните размери на вратите са 70,80,90 и 100 см ширина и 200 и 210 см височина. По поръчка можем да изпълним масивни врати с максимална височина 300 см и максимална ширина 200 см.

ОБКОВ
Масивните врати на Technowood се предлагат със широка гама обков на водещи европейски производители,който дава възможност и на най – взискателния клиент да открие стила,подходящ за неговия дом или офис.

МОНТАЖ
Предлаганите от нас врати могат да бъдат монтирани на щок или с каси за ширина на зида 15 и 25 см,както и с каси с размер по поръчка.

ВИДОВЕ ПОКРИТИЯ

Вратите на Technowood се изпълняват и поддържат на склад в 6 стандартни цвята. Въможни са голям брой допълнителни комбинации на декоративни покрития и цветове. HPL покритието е с дебелина 0.7 мм и освен с добри естетически качества се характеризира и с голяма твърдост и износоустойчивост. Това гарантира здравината на произвежданите от Technowood врати в продължение на много години. Показаните тук цветове могат да се различават от реалните.

Бреза                                                        Бук

Избелен дъб                                           Натурален дъб

Венге                                                        Златен дъб